En compliment de la legislació europea us informem que aquesta web utilitza tecnologia de cookies. Les dades enmagatzamades s'empran amb la finalitat de millorar la vostra experiència en aquesta web com, per exemple, recordar les vostres preferències sobre determinades funcions. close

Categories

Informació

 Fomentant la compressió segura amb la medició de l'índex turmell braç

Fomentant la compressió segura amb la medició de l'índex turmell braç

 (1084)    (1)    0

  Index Turmell Braç

Les ferides cròniques representen un creixent problema mèdic a tot el món degut a l'envelliment de la població. L'avaluació correcta de la ferida consisteix en les següents passes:

1. Medició de l'índex turmell braç

2. Determinació del tipus d'úlcera

3. Assignació del tractament més efectiu

Segons estudi realitzat al 2015 (Revisión del tratamiento de las úlceras venosas) la terapia compressiva és el mètode més eficaç en el tractament de les ulceres venoses, ja que influeix sobre la hipertensió venosa de l'extremitat, reduïnt l'edema i augmentant el retorn venós. Aquesta compressió es lograrà mitjançant la utilització d'una vena o mitjaapropiada per a tal finalitat, que exerceixen una pressió externa gradual i mantinguda sobre l'extremitat afectada. Abans d'aplicar pressió ha de realitzar-se una avaluació acurada del pacient, la cama i la ferida, valorant la presència d'una possible arteriopatia concomitant mitjançant el càlcul de l'índex turmell braç (ITB). És important, a més, ser conscients dels possibles efectes secundaris del venatge compressiu per així poder aportar les mesures oportunes per reduïr riscos i actuar amb celeritat en càs que apareguin problemes.

Su comentario ha sido enviado con éxito. Gracias por comentario!
Deja un comentario
Captcha
Comentarios de Facebook