En compliment de la legislació europea us informem que aquesta web utilitza tecnologia de cookies. Les dades enmagatzamades s'empran amb la finalitat de millorar la vostra experiència en aquesta web com, per exemple, recordar les vostres preferències sobre determinades funcions. close

Categories

Informació

Espirometria per ultrasons: avantatges insuperables

Espirometria per ultrasons: avantatges insuperables

 (2117)    (0)    0

  Espirometria

Espirometria per ultrasons: avantatges insuperables

El transductor de fluxe mesura el temps de trànsit de pulsos d'ultrasó per tal de determinar directament la velocitat de fluxe i el volum. Tres piezoelèctrics, disposats en forma triangular, emeten pulsos ultrasònics que viatgen al llarg de la corrent d'aire cap el piezoelèctric oposat. La mesura dels temps de trànsit  permet determinar la velocitat del fluxe amb molt alta precisió, independentment dels valors de temperatura, humitat i pressió atmosfèrica ambientals, sense necessitat de neteja ni manteniment del transductor Al no constar de parts mòbils, tampoc hi han elements de resistència al fluxe d'aire.

L'espiròmetre per ultrasons proporciona unes condicions d'higiene immillorables per al pacient amb un baix cost per prova. Com el transductor mai està en contacte amb la mostra, el procés de desinfecció és ràpid i efectiu.

Atenció: no faci això amb un espiròmetre convencional, podria mahacer ésto con un espirómetro convencional, podría fer malbé parts sensibles de l'equipament i dañar partes sensibles del equipo e inutilizar-ho.

Su comentario ha sido enviado con éxito. Gracias por comentario!
Deja un comentario
Captcha
Comentarios de Facebook