En compliment de la legislació europea us informem que aquesta web utilitza tecnologia de cookies. Les dades enmagatzamades s'empran amb la finalitat de millorar la vostra experiència en aquesta web com, per exemple, recordar les vostres preferències sobre determinades funcions. close

Categories

Informació

DICOM ECG Waveform

DICOM ECG Waveform

 (2651)    (0)    0

  Electrocardiografia

Etiquetas:DICOMECGWaveform

L'estàndard DICOM és un conjunt de normes que permeten compartir imatges mèdiques, visionar-les i arxivar-les a un ordinador. Des de l'any 2000 l'estàndar DICOM, ampliament emprat en imatge per a radiologia, inclou també regles per a les formes d'ona d'ECG diagnòstic, però durant temps, cap fabricant d'electrocardiografs va comercialitzar equipament amb suport de l'estàndard DICOM Waveform. No va ser fins la primavera de 2006 que un fabricant va anunciar l'adopció de l'estàndard DICOM per al primer electrocardiògraf diagnòstic incorporant aquesta tecnologia informàtica.

Els electrocardiogrames de 12 derivacions en format DICOM ECG enviats a un servidor en xarxa DICOM poden ser revisats en estacions de treball DICOM conjunta, o separadament, amb imatges DICOM com raig-X angiogràfics cardiovasculars i imatges cardiàques d'ecografía. Amb DICOM, el metge té accés a una informació clínica complerta que proporciona suport essencial per a la avaluació del pacient. Finalment, l'aparició de solucions DICOM sense ànim de lucre (neutral vendor) permet als proveïdors de salut conectar una amplia varietat d'electrocardiògrafs de diferents fabricants als servidors hospitalàris no requerint un sistema de gestió d' ECGs específic per a les dades electrocardiogràfiques dels pacients.

La digitalització d'electrocardiògrames en format DICOM Waveform facilita la interoperabilitat de bases de dades hospitalàries reduïnt les compres de consumibles i ampliant les capacitats diagnòstiques.

Su comentario ha sido enviado con éxito. Gracias por comentario!
Deja un comentario
Captcha
Comentarios de Facebook