En compliment de la legislació europea us informem que aquesta web utilitza tecnologia de cookies. Les dades enmagatzamades s'empran amb la finalitat de millorar la vostra experiència en aquesta web com, per exemple, recordar les vostres preferències sobre determinades funcions. close

Categories

Informació

Tecarterapia capacitiva i resistiva

Tecarterapia capacitiva i resistiva

 (1540)    (0)    0

  Tecarterapia

La Tecarterapia és una novedosa teràpia física part de la termoterapia endógena, capaç de reducïr de forma significativa els temps de rehabilitació i recuperació per la estimulació dels processos de reparació naturals en el cos humà. 

Aquest efecte es produeïx gràcies a l'aplicació de corrents de radiofreqüència que causen una reacció tèrmica als teixits, que estimula la resposta curativa natural amb efectes immediats anti-inflamatòris i analgèsics als muscles, tendons, cartilags i ligaments.

Els dos mètodes, capacitiu i resistiu, permeten a l'operador ajustar la teràpia d'acord al tipus de lessió. El mètode capacitiu transfereix als teixits amb alt contingut d'aïgua (muscles) mentre el mètode resistiu transfereix a teixits amb alta resistència i baix contingut d'aïgua como els tendons, òssos i teixits adiposos.

Su comentario ha sido enviado con éxito. Gracias por comentario!
Deja un comentario
Captcha
Comentarios de Facebook